Súčasná priemyselná politika EÚ - Oberhauser, Ján Artur
Nezastupiteľná podmienka pri posilňovaní konkurencieschopnosti priemyslu EÚ - modernizácia výkonu verejnej správy na všetkých úrovniach. Ťažisko modernizácie verejnej správy - poskytovanie informácií o vývoji trhov a podpora malých a stredných podnikov. Všeobecná charakteristika súčasnej priemyselnej politiky EÚ, jej ciele, snahy a ďalší vývoj.