Pomôže kríza menovej únii? najsilnejšie juhoamerické ekonomiky prehlbujú integráciu - Šípka, Pavel
Spoločný trh juhoamerických štátov MERCOSUR tretím najsilnejším hospodárskym blokom sveta. Myšlienka vytvorenia menovej únie medzi Brazíliou a Argentínou viac ako aktuálna. Úzka spolupráca Brazílie a Argentíny v hospodárskej oblasti. Spory týchto krajín v minulosti a následná úspešná spolupráca.