Transformácia sociálnej politiky na pozadí nových sociálno-ekonomických procesov - Bodnárová, Bernardína
Zmena sociálnej politiky na podklade novo sa formujúcej sociálnej a ekonomickej štruktúry slovenskej spoločnosti. Sociálna politika a ekonomický subsystém slovenskej spoločnosti. Vzťah minimálnych príjmov a priemernej mzdy na Slovensku a vo vybraných krajinách.