Niektoré informácie o podnikateľskom prostredí v Nemecku - Oberhauser, Ján Artur
Postup pri začatí podnikania v remeslách v Nemecku. Vstup živnostníka do remeselníckeho spoločenstva. Podnikanie v tzv. "živnostiach podobných remeslu". Povoľovanie podnikania v bankovníctve, poisťovníctve, v činnosti sporiteľní, v stavebnej výrobe, hotelierstve a pohostinstve, v doprave a v sprostredkovaní pozemkových, bytových a kapitálových služieb.