Další zákop socialismu - Dostálová, Ivana
Dedičstvo minulosti a charakteristika českého hospodárstva na začiatku reformy. Súčasná kríza, problémy a perspektívy českého priemyslu. Platobná neschopnosť a zahraniční investori. Zadlženosť súkromného sektoru v Českej republike.