Aktivitu v NCHZ preberá nový akcionár - Hrúz, Juraj
Niekoľko ročné spory Inekonu, s.r.o. Praha a PT-Nova, a.s. Bratislava v Nováckych chemických závodoch (NCHZ), a.s. Nováky. V NCHZ sa po troch rokoch konalo mimoriadne valné zhromaždenie. Nejasné vzťahy medzi Inekonom a FNM. PT-Nova prišla o založené akcie. Dlhodobé zámery nového akcionára - 1. dôchodkovej. Vybrané hospodárske ukazovatele NCHZ - tržby, hospodársky výsledok, aktíva, počet pracovníkov.