Zahraničná zadlženosť Slovenskej republiky v 1. polroku 1998 - Kyjac, Pavol
Vývoj zahraničnej zadlženosti v 1. polroku 1998. Zadlženie vlády. Zahraničný dlh obcí. Celková hrubá zahraničná zadlženosť. Vplyv vývoja zahraničného dlhu SR na vývoj devízových rezerv. Plnenie zahraničnej dlhovej služby štátu.