Výber pracovníka a prijímací rozhovor - Godál, Peter
Najčastejšie dôvody pre prijímanie nového pracovníka. Prvá etapa výberu - analýza pracovného miesta pre správne určenie požiadaviek na pracovníka a kritérií prijatia. Druhá etapa výberu - vyhľadanie vhodných kandidátov. Tretia etapa - pohovor s kandidátmi. Štvrtá etapa výberu - rozhodnutie.