Pravidelná zpráva Evropské komise o ČR
Vzťahy medzi Európskou úniou a Českom. Politické a ekonomické kritériá pre vstup do EÚ. Prístupové partnerstvo a Národný program pre prijatie aquis. Celkové hodnotenie jeho implementácie.