Súčasné trendy vývoja manažmentu (Rekapitulácia základných poznatkov) - Jemala, Ľubomír
Vymedzenie pojmu manažment. Vznik a história. Prístupy k manažmentu a školy. Spoločné znaky vývojových škôl manažmentu. Atribúty manažmentu na prelome milénia. Základné smery budovania systému manažmentu so zámerom vytvorenia efektívnej organizácie.