Leasing - nástroj rozvoja podnikateľskej činnosti - Vincúr, Pavol
Recenzia publikácie - Milan Majcher, Mária Heribanová, Alena Zubaľová: Leasing - nástroj rozvoja podnikateľskej činnosti. Bratislava, Eurounion 1998. Leasing ako alternatívny nástroj financovania investícií. Publikácia vyčerpávajúcim spôsobom približuje modernú metódu rozvoja podnikateľskej činnosti.