Analýza dynamiky inflace v ČR pomocí P-Star-modelu - Frait, Jan
Definícia verzie P-Star-modelu inflácie pre ČR a jej aplikácia na časové rady z obdobia 1991-1998. Popis vzniku a vývoj P-Star-modelu. Štruktúra základnej verzie modelu. Verzia modelu pre malú otvorenú ekonomiku. Odhad modelu pre českú ekonomiku.