Privatizace a neúplné kontrakty - Kapička, Marek
Problém privatizácie nie je v tom, či privatizovať, ale aký spôsob privatizácie je najvhodnejší. Teoretické základy privatizácie - teória neúplných kontraktov. Prehľad doterajších prístupov k nákladom a výnosom privatizácie, ktoré sú založené na teórii neúplných kontraktov. Problém najvhodnejšieho spôsobu (optimálnej metódy) privatizácie. Pokračovanie v č. 12/98.