Novoker, a.s., Lučenec - analýza spoločnosti
Analýza spoločnosti Novoker, a.s., Lučenec. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.