Rezervovanie ubytovania a možnosti jeho využitia v marketingu hotela - Patúš, Peter
Rezervovanie ubytovania v hoteloch a jeho význam. Podiel rezervovaných izieb na celkovom počte obsadených izieb. Štruktúra hostí podľa spôsobu rezervovania. Predpokladaný počet izieb k dispozícií v budúcom období. Ukazovatele používané na úseku rezervácie ubytovania v hoteli a ich nezastupiteľné miesto v marketingu hotela.