Záujem o úvery prevyšuje zdroje finančné podporné programy sú stále aktuálnejšie a žiadané - Paličková, Mária
Systém finančnej podpory malých a stredných podnikov na Slovensku. Pomoc podnikateľom zo strany Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP). Nové podporné programy MH SR pre rozvoj malého a stredného podnikania. Nový úverový program Slovenskej záručnej a rozvojovej banky Rozvoj. Plánované založenie svojpomocných pokladníc živnostníkov (mikropôžičková schéma). Prehľad požadovaných a poskytnutých úverov za 2. štvrťrok 1998.