Komentár k novele zákona o bankách - Kuklišová, Renáta
Novela zákona č. 21/1992 Zb. o bankách v znení neskorších predpisov, ktorú schválila Národná rada Slovenskej republiky v januári 1996, nadobudla účinnosť 1. marca 1996. Výklad k hlavným cieľom novely zákona, najpodstatnejšie okruhy zmien v zákone o bankách.