Controlling a daňové poradenstvo - Sládek, Dušan
Pojem controlling a jeho význam a funkcie. Prepojenie daňového poradenstva a controllingu v praxi. Operatívny controlling. Strategický controlling. Vrcholový manažment. Riadenie podnikateľských subjektov formou priamej spolupráce podnikových manažmentov s jednotlivými daňovými poradcami.