Stav a vývoj trestnoprávnej ochrany ekonomiky v Slovenskej republike - Liščák, Ladislav
Po roku 1989 zmena legislatívy zabezpečujúcej trestnoprávnu ochranu ekonomických záujmov fyzických a právnických osôb i štátu. Formy hospodárskej kriminality. Novela Trestného zákona od r. 1990 sa uskutočnila vo viacerých etapách.