Platenie poistného na zdravotné a nemocenské poistenie, dôchodkové zabezpečenie a príspevku do fondu zamestnanosti na Slovensku - Jánoš, Daniel
Vznik poistného pomeru a povinnost platiť príspevok do Fondu zamestnanosti SR, zánik týchto povinností, povinnosti poistenca, resp. platiteľa vyplývajúce zo zákona, sadzby poistného. Zdravotné poistenie upravuje zákon č. 273/1994 Z.z. v znení neskorších predpisov. Sociálne poistenie upravuje zákon č. 274/1994 Z.z. v znení neskorších predpisov. Fond zamestnanosti SR upravuje zákon č. 10/1993 Z.z. v znení neskorších predpisov.