Medzinárodná výmena skúseností - Bozsnyáková, Erika, 1972-
Dňa 21. 4. 1998 sa uskutočnilo stretnutie zástupcov Slovenska a Maďarska z oblasti poisťovníctva. Zo slovenskej strany sa na stretnutí zúčastnil generálny tajomník Slovenskej asociácie poisťovní Ing. Vladimír Rančík, vedúca katedry poisťovníctva Ekonomickej univerzity doc. Ing. Anna Majtánová a odborná asistentka katedry poisťovníctva Ing. Erika Bozsnyáková. Cieľom stretnutia bola výmena poznatkov a skúseností z oblasti dozoru nad poisťovníctvom. Výsledky a poznatky, ktoré prinieslo stretnutie.