Slovenský dovoz o krok pred vývozom - Onuferová, Marianna
Rast rozpočtového deficitu a nedocenenie dopadu ruskej krízy na zahraničný obchod SR zvýšia deficit obchodnej bilancie na konci roka. Bežný účet platobnej bilancie za obdobie 1993-1998 v SR. Dynamika vývozu je na hranici možností SR. Ročné tempo vývozu a dovozu výrobkov za jednotlivé kvartály. Podiel obchodnej bilancie na HDP. Vývoz, dovoz a obchodná bilancia.