Sprostredkovateľská činnosť v poisťovníctve má zelenú
Charakteristika súčasného stavu v sprostredkovateľských službách v poisťovníctve v Českej a Slovenskej republike. Zástupcovia Slovenskej asociácie maklérov v poisťovníctve (SAMP) a Asociácie českých poisťovacích maklérov (AČPM) RNDr. Ivica Chačaturianová a JUDr. František Stach poukazujú na problémy maklérskej profesie.