Protimonopolnému úradu vrátiť vážnosť - Dolgoš, Ľubomír
Rozhovor s Ľubomírom Dolgošom o protimonopolnej politike. Vznik a pôsobenie protimonopolného úradu na Slovensku. Protimonopolná politika a privatizácia. Rozpor medzi protimonopolnou a hospodárskou politikou.