Fenomén sociálního vyloučení v kontextu české společnosti - Kotýnková, Magdaléna
Ochrana proti chudobe a sociálnemu vylúčeniu ako súčasti revidovanej sociálnej charty Rady Európy. Koncept sociálneho vylúčenia. Pojem sociálne vylúčenie. Identifikované riziká sociálneho vylúčenia: trh práce, sociálna ochrana, vzdelávanie, zdravotná starostlivosť, bývanie. Pokračovanie v budúcom čísle.