Slovenské elektrárne chcú z predaja elektrickej energie získať o tretinu vyššie príjmy - Šporer, Peter
Zvýšenie cien elektrickej energie na Slovensku. Slovenské elektrárne, a.s. očakávajú v tomto roku stratu 2,56 mld. SK. Omeškané zvyšovanie cien. Rast cenovej hladiny a cien elektriny pre domácnosť a pre priemysel.