Výdavky stanovené percentom od 1. januára 1999 - Jánoš, Daniel
NR SR schválila zákon č. 173/1998 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Podstatné zmeny zákona. Uplatnenie výdavkov percentom.