Chovan, P.: Komerčné poisťovníctvo Bratislava, Ekonóm 1998, 170 s. - Kozub, František
Recenzia publikácie P. Chovana: Komerčné poisťovníctvo, ktorá vyšla vo vydavateľstve Ekonóm v r. 1998 ako vysokoškolská učebnica Ekonomickej univerzity v Bratislave. Charakteristika jednotlivých kapitol. Prílohová časť publikácie poskytuje pohľad na vývoj a súčasný stav poistného trhu v Slovenskej republike.