Je stát na ústupu? - Porket, Josef L.
Úloha štátu v spoločnosti. Zmeny v ekonomickej, politickej a spoločenskej štruktúre vo svete v dôsledku globalizácie. Ekonomická liberalizácia. Politická liberalizácia. Činnosť nátlakových skupín. Úloha štátu v ekonomike.