Kvalitatívne a kvantitatívne aspekty rizika v poisťovníctve - Majtánová, Anna
Definícia pojmu riziko z hľadiska terminologického a obsahového. Objektívne a subjektívne riziko. Čisté a špekulatívne riziko v poisťovníctve. Charakteristika jednotlivých rizík v poisťovniach. Riziká poistného plnenia. Zaisťovacie riziká. Rating v poisťovníctve.