Metodologické aspekty tvorby štátneho rozpočtu informačného systému - Russev, Stojan Todorov
Charakteristika štátneho informačného systému. Subsystémy štátneho informačného systému - ŠIS. Tvorba a využitie informačného fondu ŠIS. Metodika tvorby a prevádzky ŠIS. Štandardy povinné pre účastníkov ŠIS.