Romančíková, E.: Životné prostredie, ekonómia a financie. Bratislava, ECO Instrument 1997, 159 s. - Maguľová, Katarína
Recenzia publikácie Romančíková, E.: Životné prostredie, ekonómia a financie. Bratislava, ECO Instrument 1997, 159 s. Publikácia sa skladá zo 6 kapitol. Predstavuje vhodný nástroj na zvýšenie úrovne poznania v tejto oblasti . Teoretické úvahy sú vždy doplnené rozborom ich možností praktického použitia.