Pracovný komfort podnikateľa a výdavky - Burák, Emil
Rozporuplný pohľad správcov dane, daňových poradcov i samotných daňových subjektov na posudzovanie vybraných nákladov (výdavkov) z daňového hľadiska. Problematika správneho zaraďovania výdavkových (nákladových) skupín medzi daňovouznateľné alebo daňovoneuznateľné. Skupina tzv. výdavkov "pracovného komfortu" podnikateľa (VPK). Analýza predmetnej problematiky. Najfrekventovanejšie príklady z praxe.