Zákon o energetike a jeho vplyv na zákon o daniach z príjmov - Kováčová, Zdenka
Dňom 1. júla 1998 nadobudol účinnosť zákon č. 70/1998 Z.z. o energetike a o zmene zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov. Výklad k právnej úprave energetického zákona, ktorá zakotvuje odlišný prístup k riešeniu spôsobu financovania a usporiadania vlastníckych vzťahov k niektorým energetickým dielam. Platná právna úprava do 30. júna 1998. Právna úprava platná od 1. júla 1998.