Príspevky na doplnkové dôchodkové poistenie a náklady - Kasanická, Kornélia
Právna úprava doplnkového dôchodkového poistenia. Opodstatnenosť doplnkového dôchodkového poistenia (DDP). Podpora DDP zo strany štátu. Stanovenie 3 percentného limitu z úhrnu vyplatených miezd. Príspevky na doplnkové dôchodkové poistenie a sociálny fond.