Sprostredkovanie zamestnania za úhradu
Všeobecné podmienky sprostredkovania zamestnania za úhradu. Žiadosť o udelenie povolenia na sprostredkovanie zamestnania za úhradu. Povolenie na sprostredkovanie zamestnania. Národný úrad práce a jeho kompetencie pri povoľovaní žiadostí na sprostredkovanie zamestnania za úhradu.