Príjmy zo závislej činnosti do 3 000 a zrážková daň
Osobitosti zdaňovania príjmov fyzických osôb zo závislej činnosti a funkčných požitkov - teda miezd a platov zamestnancov. Daňovníci a platitelia dane. Podmienky uplatnenia zrážkovej dane z príjmov zamestnanca. Výpočet zrážkovej dane. Zdaňovanie príjmov zrážkovou daňou 10 perc. Povinnosti platiteľa dane vykonávajúceho zrážkovú daň.