Tvorba a čerpanie sociálneho fondu - Vladárová, Marta
Nový postup výpočtu tvorby sociálneho fondu podľa novely vykonanej zákonom č. 375/1996 Z.z. Základ pre výpočet sociálneho fondu. Výška prídelu do sociálneho fondu. Čerpanie sociálneho fondu.