Použitie analytickej metódy hodnotenia prác pri zaradení novej tarifnej činnosti do tarifnej triedy - Vrábeľ, Jozef
Zaradenie nového príkladu pracovnej činnosti do tarifnej triedy podľa Jednotného katalógu prác a charakteristiky pracovných tried. Použitie analytickej metódy hodnotenia v podniku. Odborná príprava. Zložitosť práce. Organizácia a riadenie práce. Zodpovednosť. Záťaž. Riziko pracovného úrazu. Základné kritériá hodnotenia. Bodové hodnotenie. Praktický príklad.