Komplexný záber legislatívy testovanie, klasifikovanie a označovanie chemických látok - Šoltys, Jaroslav
Návrh zákona zameraný na správnu klasifikáciu, balenie a označovanie chemických látok a prípravkov a zladenie legislatívy s legislatívou EÚ. Chemické látky definované v návrhu zákona. Klasifikácia chemických látok pred uvedením do obehu. Registrácia a testovanie nových chemických látok. Údaje potrebné na hodnotenie rizika existujúcich chemických látok a prípravkov. Dovoz a vývoz chemických látok podľa návrhu zákona. Dozor nad dodržiavaním ustanovení zákona o chemických látkach. Pokuty a sankcie za ich nedodržanie.