Dánsky model sociálnej politiky - Stanek, Vojtech
Podstatné prvky modelu sociálnej politiky v Dánsku. Obsah sociálneho sektoru v Dánsku. Štát a vláda. Obce a regióny. Dotácie a systém vyrovnávania. Potreba výdavkov na obyvateľa.