Daň z nehnuteľností na rok 1999 - Bubeníková, Irena
Legislatívny vývoj právnej úpravy dane z nehnuteľností. Daňovníci dane z nehnuteľností. Predmet zdanenia. Oslobodené nehnuteľnosti. Základ dane. Sadzby dane. Vznik a zánik daňovej povinnosti. Priznanie na daň z nehnuteľností. Vyrubovanie dane. Platenie dane. Penalizácia. Správa dane.