K metám nejvyšším
Americká forma manažérskeho štúdia zakončená titulom MBA na U.S. Business school in Prague, Inc. sídliacej na Vysokej škole ekonomickej v Prahe. Základné formy a novinky v štúdiu. Nový program vzdelávania manažérov s minimálne päťročnou praxou International Executive MBA (IEMBA). Obsah štúdia IEMBA. Podmienky prijatia na štúdium MBA.