Controlling systém podnikového hospodaření - SPH - Kudělková, Štěpánka
Systém vnútropodnikového účtovníctva bol rozvinutý v Baťovom systéme podnikového hospodárenia - SPH. Hlavné zásady tohto systému. Praktický príklad ekonomickej štruktúry podniku a preúčtovanie externých a vnútropodnikových nákladov metódou prevádzkového odpočtu.