Koření - to není jenom sůl v polévce
Korenie v historických a teritoriálnych súvislostiach. Bežné európske koreniny. Sušené a čerstvé korenie. Najznámejšie koreniace zmesi. Tekuté korenia. Korenie pre teplú, studenú a sladkú kuchyňu. Systém predaja korenín.