INCHEBA, a.s., 1999 INCHEBA, a.s., výstavárenská firma s najväčšou tradíciou na Slovensku
Incheba, a.s. - má najväčšiu tradíciu vo výstavníckej a veľtržnej činnosti na Slovensku. V tomto roku oslávi 27. výročie svojej existencie. Najvýznamnejšie akcie: Medzinárodný stavebný veľtrh CONECO, Incheba, Slovmedika/Slovfarma ap. Rozširovanie a budovanie vlastného výstavného areálu na pravom brehu Dunaja.