Samoobslužný predaj jeho prednosti a riziká - Kubečková, Renata
Výhody samoobslužného predaja pre zákazníkov. Elektronická ochrana tovaru pred krádežami - systémy EAS (Electronic Article Surveillance). Ochranné prvky zabudované do tovaru príp. obalu priamo vo výrobe a ich prednosti. Široké možnosti využitia rádiofrekvenčných technológií v predaji. Systém použitia ochranných prvkov od výroby až po predaj zavedený firmou Checkpoint.