Obmedzenia importu sa posudzujú zhovievavo - Onuferová, Marianna
Vymedzenie pojmu regulačné bariéry. Regulačné bariéry a deformácia konkurenčných podmienok. Trhové zlyhania a dopyt po netrhovej náprave. Negatíva regulačných zásahov. Príčiny netrhových zlyhaní. Trh verzus netrh.