Vybrané závery na riešenie makroekonomickej nerovnováhy a konkurencieschopnosti slovenskej ekonomiky
Problémy a hlavné príčiny stagnácie v oblasti kolektívneho investovania na Slovensku. Potreba umožnenia obchodovania s dlhopismi FNM. Zvýšenie príjmov FNM SR. Zdokonalenie kontroly s nakladaním majetku v podnikoch, ktoré majú záväzky voči FNM. Potreba zriadenia verejného registra privatizovaného majetku a zrušenie akcií na doručiteľa. Potreba pokračovania v privatizačnom procese transparentným spôsobom.