Živnostníctvo stále čaká na šancu - Polakovič, Ivan
Remeselné podnikanie ako základňa pre úspešný priemysel. História a súčasnosť živností a živnostníkov. Vývoj v remeselnom podnikaní v Nemecku. Vývoj produktivity práce v remeselnom podnikaní v Nemecku. Živnostníci na Slovensku. Zmena myslenia živnostníkov.